Bel of stuur een berichtje!

Raadsleden praten wat af en stemmen tijdens een raadsvergadering met gemak over twintig voorstellen. Deze voorstellen gaan over belangrijke onderwerpen die veel van u aangaan, zoals het wel of niet bouwen van nieuwe woningen, op welke manier we zorg verlenen en bijvoorbeeld over schuldhulpverlening.

Hoe graag je ook zou willen maar als raadslid lukt het niet om alle 120.000 meningen van alle Leidenaren te peilen. Als PvdA Leiden proberen we altijd actief bewoners te benaderen als er iets speelt in hun wijk. Ook hebben we elk onze wijk waar we wijkcontactpersoon voor zijn, om zo de verbinding te leggen tussen de wijken en de politiek.

Als het gaat om gebouwen, wegen of onderhoud, weten inwoners ons goed te vinden. Maar als woordvoerder Werk & Inkomen merk ik dat mensen het toch lastiger vinden problemen waar zij tegenaan lopen met schuldhulpverlening, re-integratie of het minimabeleid, met ons te delen. En ik begrijp dat. Het gaat om problemen die zeer persoonlijk zijn. Toch vraag ik aan iedereen om niet te twijfelen en ons gewoon te benaderen. Als wij niet weten dat er iets niet goed gaat dan kunnen we er ook niets aan doen!

Dus: bel of stuur me een berichtje via email, Twitter of Facebook!              

Anna van den Boogaard
Anna van den Boogaard