Referendumverzoek Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark

Op 28 oktober diende de heer Birnie een inleidend referendumverzoek in bij de gemeenteraad over het raadsvoorstel Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark.

Op 10 november besliste de gemeenteraad dat het referendumverzoek door gaat naar de tweede fase. Dit betekent dat de gemeenteraad op 3 december een besluit neemt en referendumvraag, de locaties en de startdatum van de periode waarin mensen het referendumverzoek kunnen steunen. De Referendumkamer zal een advies uitgeven over de vraagstelling. In het nieuwsbericht Referendumverzoek Roomburgerpark naar de volgende fase leest u meer over het lopende proces.

Meer informatie over het proces vindt u op de pagina hoe werkt een referendumverzoek en de pagina veelgestelde vragen van de referendumkamer.

Het raadsvoorstel Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark

Hieronder vindt u het raadsvoorstel (inclusief bijlagen) waar het inleidend referendumverzoek zich op richt.