Verhuizing raads- en commissievergaderingen

maandag, 2 december 2019

In januari 2020 start een grote verbouwing van het stadhuis. De raads- en commissievergaderingen worden tijdens de verbouwing op een andere locatie gehouden.

Hoogheemraadschap en Stadskantoor

De gemeenteraad vergadert vanaf januari 2020 in het gebouw van Hoogheemraadschap Rijnland aan de Archimedesweg 1 in Leiden. Een routebeschrijving naar het gebouw is te vinden op de website van het Hoogheemraadschap

De commissievergaderingen vinden vanaf januari 2020 plaats in het nieuwe Stadskantoor. Het Stadskantoor komt in het gebouw LEVEL, naast station Leiden Centraal (aan de kant van het LUMC). Het bezoekadres is Bargelaan 190 in Leiden.

Per vergadering staat de locatie vermeld op het Politiek Portaal.

Verbouwing stadhuis

Het stadhuis wordt vanaf januari 2020 ongeveer 1,5 jaar verbouwd. Daarbij wordt onder andere ook de monumentale raadzaal gerestaureerd. Na de verbouwing komt de gemeenteraad weer terug in het stadhuis.

Verhuizing

Meer informatie over de verhuizing is te vinden op www.allesop1punt.nl.