Inspreken op 4 of 11 juni

vrijdag, 24 april 2020

De gemeenteraad en raadscommissies vergaderen de komende tijd digitaal, in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat het inspreken ook op een andere manier gaat dan anders.

'Als tweede keuze geslaagd'

donderdag, 16 april 2020

De eerste digitale vergadering van een Leidse raadscommissie, op 9 april, viel voorzitter Roeland Storm van de raadscommissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid alleszins mee.

Eerste digitale vergaderingen goed verlopen

vrijdag, 10 april 2020

Op 9 april hebben de commissies Werk en Middelen en Stedelijke Ontwikkeling voor het eerst digitaal, vanuit huis, vergaderd.

Aan alle Leidenaren

donderdag, 2 april 2020

De fractievoorzitters van de negen politieke partijen uit de Leidse gemeenteraad schreven een brief aan alle inwoners.

Vergaderingen raadscommissies digitaal

woensdag, 1 april 2020

De raadscommissies vergaderen op 9 en 16 april digitaal. De raadsleden bellen vanuit huis in kunnen met een videoverbinding met elkaar in debat. De vergaderingen zijn live te volgen via Politiek Portaal.

Raadsvergaderingen vervallen tot 6 april

dinsdag, 17 maart 2020

Alle vergaderingen en bijeenkomsten van de gemeenteraad van Leiden tot 6 april komen te vervallen. De raad bespreekt de onderwerpen die voor deze periode op de agenda stonden op een later moment. De komende weken onderzoekt de gemeenteraad hoe het...