Referendumverzoek Roomburgerpark ingediend

woensdag, 28 oktober 2020

Namens een groep Leidenaren diende de heer Birnie op 28 oktober 2020 een inleidend referendumverzoek in bij de gemeenteraad over het raadsvoorstel Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark.

Inleidend referendumverzoek Roomburgerpark

dinsdag, 27 oktober 2020

Een groep bewoners van Leiden wil een inleidend referendumverzoek over het raadsvoorstel Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark indienen bij de gemeenteraad.

Vergaderen in coronatijd

vrijdag, 16 oktober 2020

Door de ontwikkelingen met de coronabesmettingen en -maatregelen is besloten om tot het einde van het jaar digitaal te vergaderen, tenzij er zwaarwegende redenen zijn om fysiek bij elkaar te komen. Dit geldt voor zowel de gemeenteraadsvergadering...

Beeld van leeuw uit raadzaal

Inspreken bij een raadscommissievergadering

donderdag, 8 oktober 2020

Wilt u inspreken bij een van de raadscommissievergaderingen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier!

Satellietfoto Roomburgerpark

Behandeling Roomburgerpark

vrijdag, 25 september 2020

Het Inrichtingsvoorstel wijksportpark Roomburgerpark ligt momenteel voor aan de raad.

Een vergadering bijwonen?

maandag, 31 augustus 2020

Vanaf september vinden de meeste vergaderingen weer fysiek plaats, waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Dit betekent dat de vergaderingen ook weer door publiek te bezoeken zijn.

Nieuwe raadsfractie Leiden Participeert

donderdag, 27 augustus 2020

Raadslid Anandkoemar Jitan vormt vanaf 17 september de nieuwe fractie Leiden Participeert. Daarmee splitst hij zich af van de fractie van Partij Sleutelstad, wat een eenmansfractie wordt van raadslid Maarten Kersten.

Fysiek vergaderen

dinsdag, 25 augustus 2020

Na het zomerreces gaan de gemeenteraad en raadscommissies weer fysiek vergaderen. Dit is besloten tijdens de gemeenteraadsvergadering van 16 juli.

De gemeenteraad is met zomerreces

vrijdag, 24 juli 2020

Op 20 juli is het reces begonnen. Donderdag 16 juli was de laatste gemeenteraadsvergadering voor de zomer.